Buitendienstcontroles

Als u als bedrijf afhankelijk bent van personeel dat zich veel op de weg of buiten de deur bevindt, zoals een accountmanager of buitendienstmedewerker, dan is het soms lastig te controleren of zij zich wel efficiënt, klantgericht en volgens uw bedrijfsvoorschriften gedragen. Helemaal als u ook te maken heeft met vermissingen of verlies van bedrijfsgoederen. Voor u is het ondoenlijk om uw personeel de hele dag te controleren, maar dat is het niet voor de ervaren medewerkers van BRS Bedrijfsrecherche.

Het uitvoeren van buitendienstcontroles door BRS Bedrijfsrecherche kan fysiek plaatsvinden door bijvoorbeeld een medewerker een dag te volgen en zijn gedragingen te observeren, eventueel ondersteund door fotografisch bewijs. Dit is een goede methode om te zien of de medewerker zich niet bezighoudt met frauduleuze zaken en kan gebruikt worden om hem te confronteren met zijn gedrag of eventueel ingezet worden bij een schadeclaim of juridische procedure.

Een andere methode die BRS Bedrijfsrecherche steeds vaker inzet, en ook voor uw bedrijf geïmplementeerd kan worden, is het gebruik van een zogeheten Track & Trace-systeem. Via op voorhand in de bedrijfsauto's ingebouwde GPS-ontvangers kunt u, door in te loggen in het systeem van BRS Bedrijfsrecherche, precies en in real-time zien waar al uw medewerkers zich bevinden. Het systeem geeft u tevens informatie over kilometers- en brandstofverbruik, waardoor u uw interne processen efficiënter kunt gaan beheren.

Voor het uitvoeren van een buitendienstcontrole of om te praten over de implementatie van een Track & Trace-systeem voor uw bedrijf, kunt u contact opnemen met de adviseurs van BRS Bedrijfsrecherche.