Interne diefstal, verduistering en fraude

Zeker in de kwetsbare economische tijden waarin we nu leven kan interne diefstal een bedrijf hard raken. In het ergste geval kan interne diefstal zelfs het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Interne diefstal kan het vertrouwen in uw eigen medewerkers ernstig schaden en zorgen voor spanningen tussen medewerkers onderling. Wanneer u als bedrijf onverhoopt wordt geconfronteerd met interne diefstal - hoe onschuldig het misschien op het eerste gezicht ook lijkt - is het belangrijk dat u weet wat uw opties zijn. BRS-Bedrijfsrecherche is u daarbij graag van dienst.

Goed en betrouwbaar personeel vormt de kracht, maar tegelijk ook de achilleshiel van uw bedrijf. Uw werknemers hanteren uw fysieke en/of digitale geldstromen, uw zakelijke documenten, uw voorraden, uw inkoop, uw sleutels, uw codes, uw voertuigen, enzovoort. Ook al heeft u de best mogelijke intenties met uw personeel, toch leert de ervaring helaas dat diefstal door eigen medewerkers nog altijd vaker voorkomt dan diefstal door derden of onbekenden. Daarom vertelt BRS Bedrijfsrecherche u graag welke maatregelen u kunt nemen.

Heeft er onlangs of in het verleden interne diefstal op uw bedrijf plaatsgevonden? Of vermoedt u dat er op dit moment mogelijk sprake is van interne diefstal? Neem dan vandaag nog contact op met BRS Bedrijfsrecherche. Probeer vooral niet zelf voor detective te gaan spelen door mensen onder druk te zetten of overhaaste conclusies te trekken. Hoe verleidelijk dat misschien ook is, u bent er zelf (emotioneel) te dicht bij betrokken en dat komt uw zaak niet ten goede. Bedenk dat een valse beschuldiging of het niet volgen van de juiste procedures, u juridisch duur kan komen te staan.

Schakel daarom liever onze hulp in. Wij zijn een ervaren onderzoeksbureau. Door BRS Bedrijfsrecherche erbij te betrekken laat u zien dat u de zaak hoog opneemt en geeft u meteen een duidelijk, preventief signaal richting uw personeel. Met een professioneel, door ons uitgevoerd, onderzoek, onderbouwd met feiten, (video)observaties en getuigenverklaringen, staat u altijd veel sterker en heeft u de mogelijkheid uw schade te verhalen op de mogelijke betrokkene(n).

Wilt u hierover verder praten met één van de adviseurs van BRS Bedrijfsrecherche of door ons teruggebeld worden? Klik dan hier.