Rental Check

Fraudeurs, wanbetalers en dubieuze huurders, daar zit u als verhuursector nou niet bepaald op te wachten. Daarom heeft BRS Bedrijfsrecherche voor verhuurders van bedrijfsgoederen, bedrijfsvoertuigen en bedrijfsmaterieel de Rental Check ontwikkeld.

De Rental Check is een verificatiemethode, ontwikkeld door BRS Bedrijfsrecherche, in samenwerking met zowel verhuurders als verzekeraars. Het is een controlemiddel, waarbij wij de identiteit en de echtheid controleren van overlegde identificatiedocumenten, maar ook de kredietwaardigheid verifiëren van een huurder, alvorens hij tot huren kan overgaan.

Ook dubieuze schadeclaims, in relatie tot huurauto's, huurmaterieel en huurgoederen, kunnen door BRS Bedrijfsrecherche, op verzoek van verzekeraars, grondig worden uitgezocht.

De service van BRS Bedrijfsrecherche strekt zich tevens uit tot de opsporing van gestolen auto's, materieel of waardevolle goederen. Hierbij maken we gebruik van een Track & Trace-systeem met zowel een landelijk als internationaal bereik.

Wilt u weten hoe BRS Bedrijfsrecherche u het beste kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek met één van onze adviseurs.