Preventief beveiligingsonderzoek

Hoewel bedrijven en organisaties zich vaak wel bewust zijn van het belang van veiligheid en beveiliging, raakt in de praktijk die bezorgdheid vaak ondergesneeuwd door stress, werkdruk, vergaderingen, afspraken en deadlines. Kortom, door de hectiek van alledag. Soms (maar gelukkig lang niet altijd) is er een incident nodig waardoor beveiliging opeens wel weer een belangrijk agendapunt wordt. En vaak is dat het juiste moment om een beroep te doen op BRS Bedrijfsrecherche.

U staat er namelijk niet alleen voor. Veiligheid is een gecompliceerd onderwerp en de experts van BRS Bedrijfsrecherche kunnen u dan ook helpen om het hele proces snel, effectief en succesvol te doorlopen. Een belangrijke tool die wij hiervoor hanteren is het preventieve beveiligingsonderzoek.

De eerste belangrijke stap is het preventieve beveiligingsonderzoek. Voor de beveiliging van uw bedrijf kan dit een enorme sprong voorwaarts betekenen. De consultants van BRS Bedrijfsrecherche lopen door uw bedrijf heen en inventariseren de beveiligingsrisico's op diverse fronten: bouwkundig, elektronisch en organisatorisch. Dit resulteert in een (vrijblijvende) aansporing of advies tot het nemen van diverse maatregelen, die overigens vaak ook nog worden gesubsidieerd.

Om een beveiligingsonderzoek aan te vragen of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs van BRS Bedrijfsrecherche.